Gå med i Tappra Barn Charity Business Club idag.
Kontakta oss
Tappra BArn

Den lokala välgörenhetsorganisationen som hjälper barn som har det tufft i livet


Tappra Barn är en ganska liten, flexibel och effektiv välgörenhetsorganisation vars syfte är att samla in pengar till barn som har det tufft, och hjälpa dem lokalt där vi verkar. Detta innebär alltså att vi värnar om barnen som finns i vår närmiljö. Hjälpen som fås syns, och vi är stolta över att kunna göra skillnad där vi finns! Samtliga som väljer att bidra kan direkt se vilken nytta som görs i den egna hemstaden och se vad pengarna går till. De stora bidragsgivarna, som primärt utgörs av små och medelstora företag får mycket tillbaka genom att medverka på Tappra Barns olika tillställningar och aktiviteter. Tappra Barn erbjuder en samhörighet och ett fantastiskt företagsnätverk i respektive stad. Tappra Barn är alltså en fungerande länk mellan olika företag, kommuner och privatpersoner. Något som genomsyrar verksamheten är att ”nätverka med hjärtat” och det stämmer väl överens med hur vi arbetar med våra lokala partners och bidragsgivare. Vi talar ofta och varmt om våra företagspartners men ska inte glömma alla godhjärtade privatpersoner som också bidrar mycket – alla kan inte göra allt, men alla kan göra något!

Verksamheten påbörjades under 2011 i form av en välgörenhetsgolf som ägde rum i Linköping. Det har sedan lett till att vi finns i fler orter, men också till betydligt många fler insamlingstillfällen. I dagsläget samarbetar Tappra Barn med mer än 800 olika partners och över 6 miljoner svenska kronor har skänkts till bland annat Barndiabetesfonden, Tjejjouren Beata, NovaHuset, Tjejjouren Väst, Friends, Ronald McDonald Hus, Barnkliniken på Ryhovs länssjukhus och Jontefonden. Medlen som skänks samlas in genom olika kampanjer och events, via privatpersoner och partnerskap med företag. Tappra Barn är i dagsläget verksamma i fyra städer; Linköping, Jönköping, Göteborg och Norrköping. Respektive stad har ambassadörer och lokala värdar. Under rubriken ”Här finns vi” finns mer information om hur vi jobbar i respektive stad, om våra lokala värdar och ambassadörer. Utöver våra lokala värdar och ambassadörer har några ”riksambassadörer”, dessa är: Kristin Kaspersson, Mackan Edlund, Janne Schaffer, Matilda Boson och David Lindgren.

Genom att bidra till Tappra Barn kan du göra en märkbar skillnad, och du kan själv se resultatet av ditt bidrag i din hemstad. Vi hjälper många barn som har det tufft i vår närhet.


Följ oss i sociala medier!