Tappra Barns bidrag i Norrköping


Barnavdelningen på Vrinnevi Sjukhus, Novahuset och Samtalsringen har sedan starten av Tappra Barn i Norrköping varit några av våra bidragsmottagare som vi haft ett nära och gott samarbete med. Detta har lett till kontinuerlig kommunikation över åren och bidragt till att vi kunnat hjälpa och stötta dessa organisationer med insamlade medel, gåvor och tjänster.

 

Du kan när som helst swisha ett valfritt bidrag till stiftelsen Tappra Barn i Norrköping på nummer:
123 900 87 56

QR kod Nkpg

Utbetalade medel, tjänster och varor i Norrköping 2018-2021.


* alla tal är avrundade till närmaste tusental.

 Värdar Norrköping

Malin Baryard

Född i Söderköping och är en av Sveriges största stjärnor inom ridsporten, med såväl SM-, EM-, VM- och OS-medaljer på meritlistan. Malin är engagerad som sportchef för det stora hästeventet Sweden International Horse Show och bor sedan många år på en stor gård utanför Norrköping som är basen för familjens hästverksamhet.

Peter Johansson

Föddes 1977 utanför Norrköping. Är musikalartist och välkänd bl a för sin huvudroll i musikalen ”We will rock you” som han spelade i London mellan 2003 och 2007. Han har senare även satt upp en egen hyllningskonsert till Queens musik, Champions of Rock, som han runt om i Sverige turnerat med, tillsammans med flera musiker från uppsättningen i London.


Karl Eklöf

Norrköpingsson som är född in i företagande och idrott och har entreprenörskapet i blodet. Karls far grundade tillsammans med brodern företaget Stadium, som idag har växt till ett av Sveriges starkaste varumärken och tillika storföretag och omsätter ca 7 miljarder kr med 6 500 anställda. Karl är sedan ett par år tillbaka VD för Stadium.

Bruno Mitsogiannis

Killen från lilla Valdemarsvik som på egen hand har tagit sig ända fram till Sveriges största musikalscener. Svenska uppsättningen av “We will rock you”, “Rock of Ages”, “West Side Story”, “Jersey Boys” och “Ghost” är alla musikaler som Bruno har varit huvudroll i.

Jonathan Ericsson

Föddes 1984 i Karlskrona men uppvuxen i Norrköping. Han är en svensk professionell ishockeyspelare som senast spelade för Detroit Red Wings i NHL.

Redan 2002 blev han utvald av Detroit i de årets upplaga NHL-draft. Han gjorde sitt första mål i andra NHL-match. 

Ambassadörer Norrköping

För att lyckas med alla insamlingsprojekt och event som Tappra Barn gör är vi beroende av personer som hjälper oss på olika sätt, ställer upp ideellt, jobbar vid evenemang, öppnar dörrar till det lokala näringslivet och agerar bollplank till det arbete organisationen gör. Vi har hittat ett härligt gäng i Norrköping som är fantastiska ambassadörer med stort hjärta och engagemang för stiftelsen Tappra Barn. Vi är otroligt stolta och tacksamma över att ha dessa personer vid vår sida i vårt arbete för att hjälpa barnen i Norrköping!

Vill du också hjälpa till hör du av dig till Projektledare Micke Berggren.

Cissi Sandqvist  | Ingela Lindahl | Mats Willner  |  Robert Eriksson | Annelie Boman | Rabi Yousef ​​​​​​​​ |  Carolina Jernberg 

Våra kära Tappra "tält" Gubbar

Årets kalendarium

Viktiga datum för några av Tappra Barns event i Norrköping 2024.
Kontakta Fredrik Gärdeman eller  Micke Berggren om du är intresserad av att delta.

Nätverks-golf 

13 sep - NSGK Hylinge


Huvudpartners Norrköping

Tappra Barn etablerades i Norrköping 2018. Välgörenhetsgolfen som arrangeras varje år i september är den största händelsen under året. Vi har fått en fantastisk start och partnerskap med en rad företag här!