Tappra Barns bidrag i Jönköping

I Jönköping har Tappra Barns arbete delvis formats av ett nära samarbete med Ryhovs sjukhus. Där har vi kunnat bidra med betydande insatser på både sjukhusets barnavdelning samt deras avdelning för barn- och ungdomspsykiatri. Därtill vill vi även lyfta vårt goda samarbete med Norrahammar Tabergsbygdens Barnkoloniförening och Singoalla.


Du kan när som helst swisha ett valfritt bidrag till stiftelsen Tappra Barn i Jönköping på nummer:
123 900 87 56
Eller scanna QR-koden! 

QR kod Jkpg


Utbetalade medel, tjänster och varor i Jönköping 2016-2021.

  

* alla tal är avrundade till närmaste tusental.

 Värdar Jönköping

Johan Davidsson

Bygdens son med 920 matcher i sitt HV71, fyra SM-guld och elva år som lagkapten. Två VM-silver och två VM-brons med Tre Kronor. Närmare hundra NHL-matcher med Mighty Ducks och New York Islanders.
Nybliven assisterade tränare för HV71.

Niklas Hjalmarsson

Uppväxt och ishockeyfostrad i Eksjö och HV71. Stanley Cup-mästare tre gånger om med Chicago Blackhawks. Spelade för Arizona Coyotes i NHL, med rötterna stadigt förankrade i Jönköping.

Säsongen 22-23 gjorde han comeback i hv71 men har nu valt att avsluta sin karriär.

Karin Frick

Uppväxt utanför Jönköping och rankad topp tio som bäst i tennis. Numera välkänd programledare i sportsammanhang på TV-kanaler som TV4, Nyhetsmorgon, Kanal 5, Eurosport och Discovery har även rapporterat från Vinter- OS i Sydkorea.

Ambassadörer Jönköping

  1. För att lyckas med alla insamlingsprojekt och event som Tappra Barn gör är vi beroende av personer som hjälper oss på olika sätt, ställer upp ideellt, jobbar vid evenemang, öppnar dörrar till det lokala näringslivet och agerar bollplank till det arbete organisationen gör. I Jönköping har vi ett stort antal personer som hjälper oss Det som kännetecknar dessa är ett stort hjärta och engagemang.

Vill du också hjälpa till hör du av dig till Projektledare Fredrik Gärdeman eller Micke Berggren

Jon Espeset  |  Jonas Sjöqvist Grandt  |  Jakob Sandwall  |  Tommy Fritz  |  Conny Boström I  Jens Sehlstedt  I  Mats Nyberg

Våra kära Tappra "tält" Gubbar
 Egon Larsson  

 

Årets kalendarium

Viktiga datum för några av Tappra Barns event i Jönköping 2024.
Kontakta Fredrik Gärdeman eller Niklas Lillman om du är intresserad av att delta.

Nätverks-Golf

Nätverks-Padel-turnering

24 maj - Hooks Herrgård. 

 oktober


Huvudpartners Jönköping

I  Jönköping har Tappra Barn genom åren fått fantastisk hjälp från en stor mängd företag och partners. Här är våra största partners för tillfället.