Välkommen till Välgörenhetsgalan fredagen den 13 november 2020
Kontakta oss
Varmt välkommen till

Linköpings välgörenhetsgala


När?

Galan arrangeras fredagen den 8:e november 2019. Mingel från kl. 18 och middag kl. 19, och beräknas hålla igång till midnatt. 

Var?

Galan kommer att hållas på Flygvapenmuseum i Linköping. Bussar kommer att gå till och från centrum. Mer information om transport till och från galan kommer. 

Hur?

Under festliga former och en kväll fylld av god mat, underhållning kommer vi att premiera organisationer och personer som engagerat sig för ett mera hållbart samhälle. Vi vill på detta sätt uppmärksamma de mjuka värden som skapar ett bättre samhälle. Samtidigt samlar vi in pengar till barn som har det tufft i Linköping, enligt stiftelsens Tappra Barns verksamhet. En gala med mycket värme och hjärta helt enkelt. 


Tappra Barns första Välgörenhetsgala äger rum fredagen den 8 november 2019 på Flygvapenmuseum i Malmslätt.
Välkommen!

Bakgrund

Linköping är Sveriges femte största stad, med en imponerande mångfald i näringslivet. Här finns världsledande företag inom flygindustrin, tech-sektorn, gröna miljöföretag samt traditionella företag i en mängd branscher. Staden växer fort och med universitetet och sjukhuset är det en sann ”framtidsstad”. 

Det finns för närvarande ett antal mässor och näringslivsinriktade galor med olika inriktningar i regionen, liksom evenemang som uppmärksammar idrotten i Linköping. Men det saknas en Välgörenhetsgala, som uppmärksammar och främjar de mjukare värdena i samhället. 


Välgörenhetsgalan

Linköpings Välgörenhetsgala är ett nytt evenemang som startats på initiativ av stiftelsen Tappra Barn, och som arrangeras tillsammans med MötesFabriken. Syftet är att samla in pengar till barn som har det tufft i Linköping. Detta vill vi göra genom att uppmärksamma företag i regionen och dela ut priser i ett antal olika kategorier till företag, föreningar eller privatpersoner som tagit det sociala ansvaret på allvar. 

Det kan röra sig om enskilda individer som gjort något särskilt för att hjälpa sina medmänniskor eller företag som genom sitt CSR-arbete engagerat sig för välgörenhet, en bättre arbetsmiljö etc.

Under Välgörenhetsgalan kommer vi att lyfta fram och premiera organisationer och privatpersoner i åtta olika kategorier. Varje kategori presenteras av en Guldpartner. Prisutdelningen föregås av tre nomineringar som kommer att offentliggöras i media, tryckt såväl som digitala. 

Kategorierna under Välgörenhetsgalan


Delta på galan

Vi hoppas att du eller ditt företag vill vara med och stötta Tappra Barn genom att medverka på galan. Det kan du göra som sponsor i tre olika nivåer, eller genom att köpa bankettplatser till galan. Allt överskott från galan går till välgörenhet för barn i Linköping, enligt stiftelsen Tappra Barns stadgar och verksamhet.  


Priser och partnerpaket

GULDPARTNER 59.000 kr

 • Sponsornivå Guld
 • Kategoriägare till en av galans åtta priser som delas ut under kvällen
 • Åtta biljetter till galan
 • Marknadsföring
   - Samlingsannons i print (12 st), sociala medier samt hemsida
   - Annons (halvsida) vid två tillfällen som är koppalde till galan. En som presenterar ert företag och er medverkan, och en där ni presenterar de nominerade (för respektive kategori)
 • Presentation under galan, film med presentation av företaget
 • Medverkan på fotovepa under galan

 

SILVERPARTNER 29.000 kr

 • Sponsornivå Silver
 • Sex biljetter till galan
 • Marknadsföring
   - Samlingsannons i print (12 st), sociala medier samt hemsida
 • Presentation under galan

BRONSPARTNEN 19.000 kr

 • Sponsornivå Brons
 • Fyra biljetter till galan
 • Marknadsföring
   - Samlingsannons i print (6 st), sociala medier samt hemsida
 • Presentation under galan

BANKETTPLATS 2.000 kr/st

Biljett på Välgörenhetsgalan 2019
 

Kontakt

Kontakta oss för mer information om hur du eller ditt företag kan medverka på galan.

Fredrik Ström, Tappra Barn 

Niklas Lillman, Tappra Barn 

Anna Borgslycka, Mötesfabriken

Anna Lundahl, Mötesfabriken


Partners

Guld


Silver


Brons


Vi stödjer Linköpings Välgörenhetsgala


Välgörenhetsgalan arrangeras av Tappra Barn i samarbete med Mötesfabriken

Följ oss i sociala medier!