Gå med i Tappra Barn Charity Business Club idag.
Kontakta oss
Så kan du bidra

Du kan också bidra till att hjälpa barn som har det tufft i din närhet!


Stiftelsen Tappra Barn hjälper barn lokalt i de städer vi finns verksamma i. Alla pengar som samlas in i en stad, går oavkortat till barn på samma ort. Vi samlar in pengar genom en rad olika aktiviteter, events och kampanjer.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.


Skänk ett bidrag

Du kan när som helst swisha ett valfritt bidrag till stiftelsen Tappra Barn på något av följande nummer, som är kopplat till respektive stad:

Linköping - 123 279 98 15
Jönköping - 123 030 31 07
Norrköping - 123 577 02 92

Det går även bra att sätta in ett bidrag på Tappra Barns BankGiro: 862-9495


Företagssamarbeten

Flera företag har valt att göra samarbeten med Tappra Barn. Det är endast fantasin som sätter gränserna för vad man kan göra, men många partners har valt att skänka en summa för varje såld produkt. Detta kan vara permanent eller under en begränsad period, som exempelvis under den årliga Julkampanjen – Jul för Tappra Barn – då vi jobbar lite extra med det lokala näringslivet.

Har du en idé om hur ditt företag skulle vilja samarbeta med Tappra Barn? Tveka inte att kontakta oss så diskuterar vi gärna fram något bra som kan gynna båda parter!

Ett enkelt sätt är annars att beställa vår värmande Välgörenhetsmössa som vi tar fram varje år. Den perfekta gåvan till anställda och kunder som värmer både huvudet och hjärtat! Beställ i god tid så levererar vi mössan till ditt företag när Julkampanjen drar igång.


Välgörenhetsgåvor

Ett enkelt och bra sätt att stödja Tappra Barn är även att köpa någon av våra produkter. För närvarande har vi en Välgörenhetsnalle och en årlig Välgörenhetsmössa. Dessa produkter är viktiga för Tappra Barn och är ett bra sätt att stödja oss och samtidigt få något tillbaka. Och vill man så kan man även skänka nallen direkt att överlämnas till sjuka barn av Tappra Barn.

Kontakta oss om du vill beställa produkter av oss, privat eller företag.


Events

Tappra Barn anordnar också en rad aktiviteter och events i de städer vi finns representerade. Störst och viktigast är den årliga Välgörenhetsgolfen, som lockar ett stort antal sponsorer och spelare från det lokala näringslivet. Detta är ett väldigt populärt och trevligt sätt att vara med och bidra på, och samtidigt en fantastisk möjlighet att nätverka med det lokala näringslivet.

Flest events sker för närvarande Linköping, men vi håller på att starta upp samma typ av events i alla städer. Kontakta oss för att se vilka events som arrangeras i Din stad, om du önskar mer information eller vill anmäla dig till något. Tidigare partners har förtur på utvalda events som är särskilt populära.

Vidare medverkar Tappra Barn på en rad lokala events, där man kan träffa representanter för stiftelsen, våra ambassadörer, köpa en välgörenhetsgåva med mera.

Följ oss i sociala medier!