Välkommen till Välgörenhetsgalan fredagen den 8 november 2019
Kontakta oss
Våra Partners

Vi är stolta och tacksamma över våra huvudpartners som möjliggör vårt arbete i de städer vi verkar.


Linköping

I Linköping har Tappra Barn genom åren fått fantastisk hjälp från en stor mängd företag och partners. Här har vi listat de som vi för närvarande har ett aktivt partnerskap med utöver specifika events och kampanjer.


Jönköping

Jönköping har växt med nya partners för varje år sedan starten 2016. Kärnan består av de företag våra fantastiska ambassadörer representerar som möjliggör vårt arbete där.


Norrköping

Norrköping är en ny stad för Tappra Barn 2018 och vi har fått en fantastisk start och partnerskap med följande företag här.


Göteborg

Göteborg startade upp 2016 med en Välgörenhetsgolf och engagemanget växer för varje år. Är du intresserad av att bli partner till Tappra Barn och stötta vår verksamhet i Göteborg så kontakta gärna: gordana.olsson@eventsbyg.se


Halmstad

Halmstad är en ny stad för 2018 och en Välgörenhetsgolf är planerad till efter sommaren. Vi har hittat ett bra partnerskap med några fantastiska företag men söker fler för att utveckla verksamheten i Halmstad. Kontakta gärna Gordana om du tror att ditt företag kan bidra: gordana.olsson@eventsbyg.se


Följ oss i sociala medier!