Gå med i Tappra Barn Charity Business Club idag.
Kontakta oss
Så hjälper vi

Tappra Barn gör skillnad!


Så hjälper vi

Alla kan bidra till Tappra Barn - privatpersoner, företag, kommuner och andra aktörer i samhället. Varje bidrag är betydelsefullt, oavsett vilket belopp det har. Genom att skänka till Tappra Barn kommer du se vilken skillnad det kan göra för barn i din närhet. Pengarna samlas in genom bidrag från våra partners, privatpersoner och företag. Än så länge har över 5 miljoner svenska kronor skänkts till olika hjälporganisationer.

Vi är f.n. verksamma på fem orter i Sverige. De event och tillställningar som sker genomförs med hjälp av lokala värdar och ambassadörer i respektive stad. Det finns många barn i vår närhet som har det tufft och det kan tyckas svårt att hjälpa dem, men genom ett bidrag till Tappra Barn är detta möjligt. Som bidragsgivare ser du tydligt se vad ditt bidrag går till samt vilken skillnad det gör.

Nätverka med hjärtat

Ju mer vi arbetar med välgörenhet, desto mer inser vi hur mycket hjärta och underbara människor det finns runt omkring oss. Många företagare vill ge något tillbaka till samhället och tar sitt sociala ansvar på ett föredömligt sätt. Tappra Barn är en utmärkt partner att hjälpa företag med detta arbete, och vi värnar om att ge något tillbaka till våra partners. Vi vill även visa att det kan vara kul att bidra till välgörenhet. De events och aktiviteter som arrangeras av Tappra Barn är även ett fantastiskt sätt att nätverka med det lokala näringslivet i respektive ort. Vi brukar kalla detta att Nätverka med hjärtat.


Följ oss i sociala medier!