Gå med i Tappra Barn Charity Business Club idag.
Kontakta oss
Norrköping

2019 startar Tappra Barn upp verksamheten på allvar i Norrköping! 

Arbetet med att etablera Tappra Barn i Norrköping inleddes under 2018 och under 2019 kommer stiftelsen att arrangera en Välgörenhetsgolf, likt övriga städer vi finns representerade i, samt ett par mindre events. Vidare jobbar stiftelsen med en rad lokala företag i Norrköpingsregionen, och håller som bäst på att skapa givande och viktiga företagssamarbeten. Kontakta gärna oss om Ditt företag vill samarbeta med Tappra Barn i Norrköping!

w4Jk1j0Ls2U

Klicka på knappen för att se filmen...

Värdar i Norrköping är Peter Johansson (artist), Karl Eklöf (Stadium), Malin Baryard (ridsport), Alexander Fransson (fotboll) och Bruno Mitsogiannis (artist).

Som värdar för stiftelsen Tappra Barn har dessa ett direkt inflytande över hur organisationen ska jobba och vem vi ska skänka pengarna till i Norrköping.

Malin Baryard

Malin Baryard, född i Söderköping, är en av Sveriges största stjärnor inom ridsporten, med såväl SM, EM, VM och OS-medaljer på meritlistan. Malin är engagerad som sportchef för det stora hästeventet Sweden International Horse Show och bor sedan många år på en stor gård utanför Norrköping som är basen för familjens hästverksamhet.

Peter Johansson

Peter Johansson, född utanför Norrköping 1977 är musikalartist och välkänd bl.a. för sin huvudroll i musikalen ”We will rock you” som han spelade i London mellan 2003 och 2007. Han har senare även satt upp en egen hyllningskonsert till Queens musik – Champions of Rock – som han turnérat med runt om i Sverige, tillsammans med flera musiker från uppsättningen i London.

Karl Eklöf

Norrköpingssonen Karl Eklöf är född in i företagande och idrott och har entreprenörskapet i blodet. Karls far grundade tillsammans med brodern företaget Stadium, som idag har växt till ett av Sveriges starkaste varumärken och tillika storföretag som omstätter ca 7 miljarder kr med 6 500 anställda. Karl är sedan ett par på tillbaka VD för Stadium, efter flera år i företagets ledning och ett flertal roller inom koncernen.

Alexander Fransson

Norrköpingssonen född 1994 som nu är kapten i IFK Norrköping som har vänt hem efter ett par år utomlands – i den schweiziska klubben FC Basel. Har spelat nästan fyrtio landskamper bland annat i U21-EM i 2017 och har ett mycket stort hjärta för sin stad.

Bruno Mitsogiannis

Bruno är killen från lilla Valdemarsvik som på egen hand har tagit sig ända fram till Sveriges största musikalscener. Svenska uppsättningen av We will rock you, Rock of Ages, West Side Story, Jersey Boys och Ghost är alla musikaler som har haft Bruno i huvudroller.

Ambassadörer

För att lyckas med vårt arbete är Tappra Barn beroende av personer som hjälper oss på olika sätt, ställer upp ideellt, jobbar vid evenemang, öppnar dörrar till det lokala näringslivet och agerar bollplank till det arbete organisationen gör.

Vi har hittat ett härligt gäng i Norrköping som är fantastiska ambassadörer med stort hjärta och engagemang för stiftelsen Tappra Barn. Vi är otroligt stolta och tacksamma över att ha dessa personer vid vår sida i vårt arbete för att hjälpa barnen i Norrköping!


I Norrköping är följande personer ambassadörer:

 • Thomas Österberg
 • Patric Svensson
 • Meta Ryderstedt
 • Mia Frost
 • Rabi Yousef ​​​​​​
 • Lino Casimiro ​​​​​​
 • Malin Peterzén
Events och aktiviteter i Norrköping

Under 2019 står följande aktiviteter på agendan:

 • VIP-kväll  fredag 20 mars på NP33
 • VälgörenhetsgolfFredag 4 september
 • JulkampanjStart fredag 27 november (Black Friday)
INtresserad?

Kontakta oss om du är intresserad av att medverka som sponsor eller på annat sätt samarbeta med Tappra Barn i Norrköping.


Här ser du vem vi hjälpt under respektive år sedan starten i Norrköping:

Dessa hjälper vi i Norrköping!
 • 2018TBA

Nr: 123 577 02 92

Följ oss i sociala medier!