Gå med i Tappra Barn Charity Business Club idag.
Kontakta oss
Här finns vi

Vi arbetar lokalt och finns för närvarande på fyra orter i Sverige


Tappra Barn finns idag i fem olika städer. Linköping, där allting startade, Jönköping och Göteborg som adderades till 2016, samt Halmstad och Norrköping som startades upp under 2018.

Stiftelsen Tappra Barn lägger stor vikt vid att verka lokalt, ha en nära relation med företag och myndigheter i de städer vi finns i, samt att alla pengar som samlas in i en ort ska skänkas lokalt på samma ort. Vi tror starkt på modellen att skapa ett engagemang lokalt bland både bidragsgivare och mottagare, med insatser som gör skillnad där vi verkar. 

På varje ort finns lokala värdar för stiftelsen, samt ambassadörer som hjälper till med arbetet lokalt på ett fantastiskt sätt. De lokala värdarna för stiftelsen bestämmer själva vart pengarna ska gå i ”sin” stad, med hänsyn till lokala och aktuella behov – så länge pengarna går till att hjälpa barn.

Insamling av medel sker på flera olika sätt, men grunden består fortfarande av att vi arrangerar olika kampanjer, träffar, och företagssamarbeten lokalt. Med de events och aktiviteter som Tappra Barn genomför i varje stad, vill vi visa att det kan vara både kul, enkelt och givande att bidra till välgörenhet lokalt! Företagen som bidrar till stiftelsen blir inte sällan långsiktiga partners och del av de fantastiska företagsnätverk som skapats på varje ort.


Följ oss i sociala medier!